FitStap start in september in Meppel

FitStap breidt zich uit in de regio Zuidwest-Drenthe, met naast Zuidwolde, nu ook Meppel en Ruinen als nieuwe locaties. FitStap is een beweeg- en lifestyleprogramma ontwikkeld door de Koninklijke Wandel Bond Nederland.

In drie maanden wordt gewerkt aan een actieve(re) levensstijl, met (stevig/sportief) wandelen als basis. Naast een goede wandeltechniek en -houding is er ook aandacht voor conditie en kracht. Ook komen er oefeningen voor het brein en mental coaching aan bod.

“Na de drie maanden hebben deelnemers alle kennis en vaardigheden om de actieve levensstijl zelfstandig voort te zetten”, zegt FitStap-coaches Remko Wemmenhove. Hij doet naast Zuidwolde binnenkort ook Meppel. “Het is effectief. Meer discipline in het bewegen, een betere conditie, lekkerder in je vel zitten, gewichtsverlies en meer sociale contacten, zijn veelgehoorde resultaten.”

Training

Elke week is er een centrale training onder leiding van de coach. In de FitStap-app staan daarnaast elke week negen individuele opdrachten klaar, waaronder twee wandelopdrachten.

De FitStap-groep Meppel start op 2 september. Er wordt iedere vrijdagochtend van 9 tot 10.30 uur getraind. Meer informatie en aanmelden kan via Remko Wemmenhove: Zuidwolde (start: 31 augustus) en Meppel (start: 2 september) via info@actiefenbalans.nl.

Het bericht FitStap start in september in Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!