Dorpsvereniging Nijeveen presenteert resultaten van enquête over het dorp

Dorpsvereniging Nijeveen deelt donderdag 13 januari de de resultaten van de enquête over het dorp. Tijdens een online-bijeenkomst worden de meest opvallende en spraakmakende uitslagen via een live-verbinding gepresenteerd.

Meer dan 300 inwoners hebben de enquête ingevuld. Daaruit kwam naar voren dat de inwoners Nijeveen een ruime 8 gaven. Maar er is ook ruimte voor verbetering. De bewoners zijn behoorlijk verdeeld over hoe de plantsoenen en bermen er in het dorp uit moeten zien. De dorpsvereniging wil tijdens de online-bijeenkomst bespreken wat te doen met dit verdeelde onderwerp en afstemmen welke invloed het bestuur hierop moet uitoefenen.

Lees ook:
Inwoners Nijeveen beoordelen dorp met een dikke 8

Een ander item dat zeker aan bod komt gaat over wonen. Veel inwoners geven aan zo lang mogelijk in het dorp te blijven wonen. Hier horen ook voorzieningen voor ouderen bij en een betere doorstroom van de huizen in het dorp. Want ook jongeren willen in het dorp blijven wonen. De Nijeveners kunnen 13 januari aangeven wat verbeterd moet worden en wat men van de dorpsvereniging verwacht.

Nijeveners die nieuwsgierig zijn naar de resultaten en mee willen denken en praten kunnen zich aanmelden voor de bijeenkomst, die in verband met de huidige lockdown, online via Teams wordt gehouden. Aanmelden kan op www.dorpsverenigingnijeveen.nl. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Tijdens de avond kunnen inwoners reageren op de resultaten en meepraten over het vervolg.

Het bericht Dorpsvereniging Nijeveen presenteert resultaten van enquête over het dorp verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!