Lookz is nieuw in Nijeveen: ‘In begin dacht ik drie dagen per week te werken. Ik werk nu iedere dag’

Nijeveen is een bruisend dorp. Er gebeurt veel. Ondanks dat het opnieuw een coronajaar was, zijn er genoeg nieuwe ondernemingen, initiatieven, verenigingen en meer bijgekomen in de gemeente Meppel. Tot en met 14 januari lichten we iets nieuws in de gemeente Meppel uit. Vandaag: LOOKZ Design

LOOKZ Design

Eigenaar: Anja Winters
Website: www.lookzdesign.nl
Gestart: 1 juli 2021

“Het gaat verrassend goed. Ik verveel mij geen moment. Ik dacht in het begin drie dagen in de week bezig te zijn met Lookz en de rest van de week lekker te flierefluiten. Nou, ik ben nu iedere dag aan het werk. Ik mag absoluut niet mopperen.”

“Voor de Albert Heijn in Zuidlaren ga ik een actie beginnen. Dan kunnen mensen sparen voor een wandcirkel van Zuidlaren. Dat is zeker ook iets wat mij heel leuk lijkt voor de Albert Heijn in Meppel of de de Coop in Nijeveen. Als ik dan naar de Albert Heijn in de Oosterboer stap, kan ik zo laten zien wat het in Zuidlaren heeft opgeleverd. Als ondernemer moet je altijd op zoek naar nieuwe dingen.”

Grote doeken

“Voor een opdrachtgever in Amsterdam heb ik ook een mooie opdracht gekregen. Daar mag ik zeven hele grote doeken van 1,20 bij 2,40 meter maken. Ik teken normaal helemaal niet zo groot. Dus dat is een mooie uitdaging.”

“Ik heb totaal geen verklaring voor het succes, haha. Zeg het maar waar het doorkomt. Mond-tot-mondreclame werkt wel het beste. Artikelen van mij liggen nu ook bij Herma Petersen (Bloemen Petersen) in de winkel.”

“Ik heb ook het idee om met borrelplanken te beginnen. Om daar bijvoorbeeld de Meppeler toren op te tekenen. Dat zijn gebruiksvoorwerpen, leuk om als cadeau te geven. Hopelijk slaat dat aan.”

Ook nieuw in 2021

Rugbyclub the Black Panthers
De Brug Begeleiding
Hairstyling Edwin
Wijkplatform Koeberg
MPPLRMG
Suppen in Meppel
Platenwinkel Van Meppel
Meppeler Skate Vereniging
ZOET.

Het bericht Lookz is nieuw in Nijeveen: ‘In begin dacht ik drie dagen per week te werken. Ik werk nu iedere dag’ verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!