Rugbyclub the Black Panthers is nieuw in Meppel: ‘We kunnen al een volledig damesteam samenstellen’

Meppel is een bruisende stad. Er gebeurt veel. Ondanks dat het opnieuw een coronajaar was, zijn er genoeg nieuwe ondernemingen, initiatieven, verenigingen en meer bijgekomen in Meppel. Tot en met 14 januari lichten we iets nieuws in Meppel uit. Vandaag: Rugbyclub the Black Panthers

The Black Panthers

Voorzitter: Denise Gruppen
Trainingslocatie: Sportpark Ezinge, veld van MSC
Website: www.rugbyclubtheblackpanthers.nl
Gestart: 22 september 2021

“Ondanks de coronamaatregelen gaat het hartstikke goed. We hebben inmiddels een volledig damesteam samen kunnen stellen. Sinds kort zijn we ook begonnen met trainingen voor kleuters op de zaterdagochtend. Dat doen we nu zo’n vijf weken. Daar komen zo’n zes à acht kleuters structureel op af.”

“Ik vind het bijzonder hoe snel we bekend zijn geworden, ondanks alle maatregelen. We hadden graag introductietrainingen willen geven, maar dat is maar één gelukt. We hebben ook te maken met groepsgroottes die aangepast moeten worden. Desondanks hebben we veel aandacht gekregen. We zijn ook heel blij dat iedereen de motivatie heeft om te blijven en om te blijven helpen. Iedereen blijft zich inzetten, ondanks dat veel een baan ernaast hebben, of te maken met bijvoorbeeld studies.”

Lidmaatschap

“We hebben ons ingeschreven bij de Rugby Nederland, de nationale rugbybond. Eind januari hopen we dat we worden goedgekeurd. Dat betekent dat we dan wedstrijden mogen spelen en in maart kunnen meedoen met de competitie. Dat wordt dan een groot feest.”

“Inmiddels zijn we verhuisd naar een groter veld van MSC. Het bevalt ons hier goed. Maar we kijken ook naar de ontwikkelingen van de gemeente op het gebied van sportvelden.”

Ook nieuw in 2021

De Brug Begeleiding
Hairstyling Edwin
Wijkplatform Koeberg
MPPLRMG
Suppen in Meppel
Platenwinkel Van Meppel
Meppeler Skate Vereniging
ZOET.

Het bericht Rugbyclub the Black Panthers is nieuw in Meppel: ‘We kunnen al een volledig damesteam samenstellen’ verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!