Dit zijn de deelnemers die meedoen aan Videoland-editie van De Verraders, opgenomen in De Havixhorst

De Videoland-serie De Verraders is dit seizoen opgenomen in landhuis De Havixhorst, in de Schiphorst. De twaalf bekende Nederlanders die eraan meedoen zijn vandaag bekendgemaakt.

Het gaat om Romana van Baaijen (realityster uit B&B Vol Liefde), Envy Peru (drag queen en winnares van het eerste seizoen Drag Race Holland), Jay Francis (stand-up comedian), Henk Grol (ex-judoka), Bettina Holwerda (musical-actrice), Ellen Hoog (ex-hockeyster), Iliass Ojja (acteur in onder andere Mocro Maffia), Amara Onwuka (weervrouw), Britt Scholte (actrice), Tim Senders (presentator), Shelly Sterk (presentatrice) en Thijs Zeeman (presentator).

‘De Verraders’ keert op 5 december terug, maar dit keer is het een speciale Videoland-editie. Het eerste seizoen werd op RTL 4 uitgezonden. De eerste aflevering van dit avontuur gaat echter ook in première op RTL 4. Op zondagavond 5 december is de eerste aflevering, direct na Expeditie Robinson, te zien bij RTL 4 en staan de eerste twee afleveringen online bij Videoland.

Exclusief op Videoland

“Grote merken horen thuis bij Videoland en daarom krijgen onze sterke tv-merken steeds vaker een eigen Videoland-editie”, verklaart Peter van der Vorst, directeur content bij RTL. “Deze extra seizoenen zijn exclusief voor de Videoland-kijkers en bieden iets unieks ten opzichte van de tv-seizoenen. Om ook de RTL-kijker kennis te laten maken met deze unieke content introduceren we De Videoland Première, waarbij de eerste aflevering van een exclusief Videoland seizoen bij RTL 4 te zien is. Dit gaan we in de toekomst ook vaker doen.”

Art Rooijakkers presenteert de show. In zes afleveringen is te zien hoe deze twaalf BN’ers het programma vol leugens en bedrog beleven. Volgend jaar komt het tweede TV-seizoen van De Verraders, welke weer in zijn geheel bij RTL 4 te zien zal zijn.

Het bericht Dit zijn de deelnemers die meedoen aan Videoland-editie van De Verraders, opgenomen in De Havixhorst verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!