Gerben Mos keert terug bij mountainbiketeam KMC

Mountainbiker Gerben Mos uit Meppel keert na twee jaar terug bij het KMC mountainbiketeam. Mos reed van 2016 tot en met 2019 voor het team en won in die periode onder meer tweemaal de Bartje 200, de Dutch Masters of MTB in Haarle en de Veldslag om Norg.

In Zuid Afrika nam hij afscheid van het team met een etappe-overwinning in de Cape Pioneer en een tweede plaats in het eindklassement. “Ik heb vier mooie jaren gehad bij het KMC-team en ben kijk ernaar uit om volgend jaar weer deel uit te maken van de ploeg. Van Noorwegen tot aan Zuid Afrika hebben we mooie weedstrijden gereden en dat wil ik zeker nog enkele jaren blijven doen met ondersteuning van de ploeg”, aldus Mos.

Mos rijdt nu voor Giant Liv Benelux Offroad Team.

Het bericht Gerben Mos keert terug bij mountainbiketeam KMC verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!