Vaccinatielocatie van GGD in Meppel in gebruik genomen als testlocatie

De vaccinatielocatie van de GGD in Meppel aan de Eekhorstweg 16 is omgebouwd en ingericht om mensen te testen op het coronavirus. Dit is gedaan om mensen uit de regio de gelegenheid te bieden om te testen, vanwege de enorme drukte bij teststraten.

Dat de vaccinatielocatie is omgebouwd komt goed uit voor mensen uit Emmen. Vanwege een brand gisteren in de GGD-locatie in Emmen is het testgedeelte daar niet meer geschikt. De locatie in Emmen is sowieso vandaag gesloten. Mensen met een testafspraak kunnen daarom op hetzelfde tijdstip terecht in de vaccinatielocatie in Meppel.

De reguliere testlocatie in Meppel, die overigens aan dezelfde weg is gevestigd, is vandaag niet beschikbaar voor mensen die een afspraak hadden in Emmen. Alle teststraten zijn daar namelijk al volgepland.

Het bericht Vaccinatielocatie van GGD in Meppel in gebruik genomen als testlocatie verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!