Docenten en medewerkers van KindPunt en Plus ontvangen certificaat

Pedagogische medewerkers en groepsleerkrachten van KindPunt en Plus Kinderopvang hebben een certificaat gekregen voor ‘beweegkriebels’. Beweegkriebels richt zich op professionals die werken met baby’s, dreumesen, peuters en kleuters (0 tot 6 jaar)

Beweegkriebels wil professionals van kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, kleuterjuffen/-meesters ondersteunen en scholen in het aanbieden en het ontwikkelen van een leuk, verantwoord en nieuw beweegaanbod voor jonge kinderen.

De pedagogische medewerkers en groepsleerkrachten hebben daarvoor een training gevolgd. De training richt zich op het aanleren van vaardigheden zoals creativiteit, begeleiding en spelinzicht. De cursus werd gegeven door Meppel Actief en is gefinancierd vanuit het Lokaal Sportakkoord Meppel.

Het bericht Docenten en medewerkers van KindPunt en Plus ontvangen certificaat verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!