SteM van inwoners in verkiezingsprogramma Sterk Meppel, partij trekt de wijken in

Meppel – Inwoners van de gemeente Meppel weten het beste wat er in hun directe omgeving speelt en wat er zou moeten gebeuren. Dat is het uitgangspunt voor Sterk Meppel bij het schrijven van het verkiezingsprogramma. Vanaf eind oktober trekken vrijwilligers van de partij vier zaterdagen achter elkaar verschillende wijken in en bellen bij de bewoners aan met de vraag “Wat is het grootste probleem dat de gemeente Meppel in uw buurt moet oplossen?”

Als inwoners de SteM-mensen in de bekende gele jassen ziet, kunnen ze natuurlijk ook aangeklampt worden. De vragenlijst kan vanaf 30 oktober ook via social media of op de eigen website van Sterk Meppel ingevuld worden. De lijst wordt eveneens in de Meppeler Courant opgenomen en kan dan op papier ingeleverd worden.

Informatiebron

Lijsttrekker Eduard Annen is duidelijk: “Inwoners van de gemeente Meppel zijn altijd onze belangrijkste Informatiebron. We staan op het Vledder of in de Concordiastraat als daar plannen zijn om te horen wat de omwonenden daarvan vinden. En ook bij het verkiezingsprogramma waren onze inwoners altijd al betrokken. Maar met deze opzet, om huis-aan-huis in verschillende wijken meningen op te halen, gaan we nog een flinke stap verder. We hopen dat veel inwoners hun mening willen geven.”

De uitslag van de interviews wordt iedere week via diverse media en op de eigen website bekend gemaakt. Pas daarna wordt het verkiezingsprogramma geschreven waarin natuurlijk de resultaten van de interviews verwerkt worden.

Sterk Meppel staat vanaf eind oktober vier zaterdagen in verschillende wijken en delen van de gemeente met hun gele bakfiets. Op zaterdag 30 oktober worden als eerste de inwoners van Nieuwveense Landen, Nijeveen en Rogat om hun mening gevraagd. Waar de gele bakfiets de andere weken te vinden zal zijn kunt u de woensdag ervoor lezen in de krant, bij RTV Meppel, facebook en op de website van Sterk Meppel.

Het bericht SteM van inwoners in verkiezingsprogramma Sterk Meppel, partij trekt de wijken in verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!