Zondag 14 november An Autumn Evening with Guus & Johnny Laporte

Guus & Johnny LaporteZondag 14 november

Aanvang 16:30 uur / 5,00 euro entree

Neem wel de QR code en Identiteitskaart mee, Heb je het niet bij je, sorry helaas geen toegang.

De gitaristen Guus & Johnny Laporte van Barrelhouse komen zondagmiddag 14 november in café La Porte hun verhaal vertellen over hun passie voor de blues. Een reisverslag over hun blues tocht die in Indonesië begint en nooit afgelopen is. Hoofddorper Johnny Laporte en zijn broer, Alkmaarder Guus Laporte, staan al meer dan 40 jaar op het podium en hebben dus vele blues verhalen en onthullingen. Waarom kozen zij voor the blues en niet voor Indo rock, waarom speelt de een op Gibson en de ander op Fender, houdt de een van zwarte blues en de ander van blanke blues.Alle geheimen worden onthuld en net zoals dat hoort bij the blues wordt er veel geïmproviseerd en vinden de broers interactie met het publiek belangrijk.

Vragen stellen of verzoeknummers, alles is mogelijk. Al met al wordt het een boeiende blues avond met heel veel gitaarwerk en misschien wordt je wel uitgenodigd om mee te jammen, who knowsGuus en Johnny spelen de nummers van hun voorbeelden, hun helden zoals John Lee Hooker, Robert Johnson, de Kings, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Peter Green, Albert Collins etc.….en ze gaan er ook nog bij zingen. Alleen dat is al een reden om te komen kijken en luisteren toch? Guus en Johnny zijn natuurlijk geen echte zangers en daarom worden ze tijdens dit optreden in café La Porte bijgestaan door Leontien, een echte zangeres die begrijpt waar het om gaat in the blues.

Naast de blues worden er natuurlijk ook een paar Indische liedjes gedaan.Het wordt een intiem optreden in de normale café setting , dus niet op het grote podium in de serre. Maar een klein podium midden in het café waar je omheen kan staan of zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!