Optreden Hof Ladies in Reestkerk

Oud Avereest – De “Hof Ladies”, een vocal groep bestaande uit  Abke Bruins, Kim Pendjol en Sheila van de Weerd, treedt op zaterdag 6 november om 20.00 uur op in de Reestkerk. Abke komt oorspronkelijk uit Balkbrug en is o.a. bekend als Anne Frank uit de musical “Je Anne”.  Ze brengen meerstemmige nummers in diverse  stijlen, van Nederlandstalig, naar soul, jazz tot pop. Elke stem  heeft een eigenheid, en juist daardoor ontstaat een samenzang met diepte en kleur. Het is een gevarieerd programma waarin ze vele stijlen van de muziek zullen belichten.

Drie dames met pit, plezier en virtuositeit, begeleid door Bouwe Bruins op de vleugel. Kaarten zijn te bestellen op www.reestkerk.nl

Het bericht Optreden Hof Ladies in Reestkerk verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!