Antiek- en curiosaveiling De Karstenhoeve is weer op de deel

Ruinerwold – In museumboerderij De Karstenhoeve in Ruinerwold staat zaterdag 16 oktober de najaars antiek- en curiosaveiling weer op de agenda. Er zijn weer veel mooie items ingebracht voor de veiling.

De veilig wordt weer op de deel gehouden, de spullen die geveild worden, zijn vanaf vrijdag 15 oktober te bekijken in de schuur. Alle te veilen voorwerpen staan daar uitgestald. Van een mooi servies, een bijzondere lamp tot een schilderij of een kastje. De bezichtiging van de goederen is vrijdag 15 oktober van 15.00 tot 20.00 uur en zaterdag 16 oktober van 10.00 tot 12.30 uur. De veiling begint om 13.00 uur. De Karstenhoeve volgt de voorschriften van het RIVM.

Het bericht Antiek- en curiosaveiling De Karstenhoeve is weer op de deel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!