Tiende serie ‘Taal an Taofel’ in Dwingeloo

Dwingeloo – ‘Taal an Taofel’ is een initiatief van het Huus van de Taol/Stichting Het Drentse Boek in Beilen en bedoeld voor liefhebbers van literatuur, muziek en lekker eten. Op zondag 17 oktober van 11.00 tot 14.00 uur vindt in Grand Café De Brink in Dwingeloo de eerste editie van het seizoen 2021/2022 plaats.

Als gastschrijvers zijn uitgenodigd: Ada Waninge (proza) en Henny Bouwman (poëzie). De muzikale/vocale bijdrage komt van Okke Panneman. Zowel voor als na de pauze komen de gasten voor het voetlicht met (muzikale) voordrachten uit eigen werk.

Tussendoor verrast het keukenpersoneel van Hotel De Brink iedereen met een smakelijke maaltijd. Opgeven kan tot en met vrijdag 15 oktober via Ans Klok, tel. 0521-592468 of ans.klok@ziggo.nl of via Geesje Oosting tel. 0521-342063 of j.oosting01@home.nl. Aan de zaal is het tonen van de QR-code en een legitimatiebewijs verplicht.

 

Het bericht Tiende serie ‘Taal an Taofel’ in Dwingeloo verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!