Kindermiddag in de Wheem in herfstig decor

Oud Avereest – Onder begeleiding van het kinderactiviteitenteam kunnen kinderen in de herfstvakantie op dinsdagmiddag 19 oktober herfst-knutselen bij bezoekerscentrum De Wheem. Er zijn verschillende knutsel-tafels waar ze met je stempelkaart langs gaan en de mooiste kunstwerkjes kunnen maken van natuurlijke materialen.

Uiteraard is er tijd voor een pauze met limonade en een koekje. Er is plek voor 20 kinderen en van te voeren aanmelden is verplicht, dit kan via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten . Na aanmelden volgt een bevestiging met daarin het tijdstip waarop we de deelnemers bij De Wheem worden verwacht. De middag is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De ouders brengen en halen hun kind na twee uurtjes knutselen weer op. De kosten bedragen € 2,50 per kind.

 

Het bericht Kindermiddag in de Wheem in herfstig decor verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!