Scala organiseert musicaldans voor kinderen

Hoogeveen – Jazzdance, showdans, moderne dans en streetdance, allemaal dansstijlen die  voorbijkomen in de nieuwe cursus musicaldans voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar bij Scala Centrum voor de Kunsten in Hoogeveen.

De 24 lessen starten op 28 oktober en vinden plaats op donderdag van 18.30 tot 19.30 uur. Met dansdocent Elisa Muis werken de deelnemers aan techniek, expressie en houding. Met de groep studeert deelnemer verschillende choreografieën in, van echte musicalshownummers tot vette streetdance acts. De cursus is geschikt voor iedereen die van dansen houdt. Meedoen met een gratis proefles is mogelijk. Hiervoor is aanmelden via ontdekscala.nl of 0528-235005 verplicht.

Het bericht Scala organiseert musicaldans voor kinderen verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!