Open dag bij Het Anker/De Oeverlanden in Meppel

Meppel – Noorderboog zet op donderdag 14 oktober van 10.00 tot 16.00 uur zet de deuren van Het Anker/De Oeverlanden aan de Reestlaan 2 in Meppel open. Het is de locatie die decennia bekend stond als Huize ABC.

Bezoekers kunnen zien en ervaren wat Het Anker/De Oeverlanden te bieden heeft. Zij kunnen een kijkje nemen in een zorgappartement en een aanleunwoning. Medewerkers van Het Anker/De Oeverlanden geven informatie over thuiszorg, wonen met zorg, aanleunwoningen, dagbegeleiding en welzijnsactiviteiten. De duotrappers geven informatie over fietsen op de duofiets. Gedurende de gehele dag zijn er op bepaalde tijden verschillende welzijnsactiviteiten waar iedereen aan mee kan doen.

Het bericht Open dag bij Het Anker/De Oeverlanden in Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!