Lezing over Mien Ruys en haar tuinen in Ogterop

Meppel – Monique Bruins-Slot geeft maandag 11 oktober een lezing over tuinarchitect Mien Ruys en haar tuinen. Monique is coördinator bij de Stichting Tuinen van Mien Ruys en weet alles over het levenswerk van Mien Ruys en haar unieke tuinontwerpen.

De ontwerpen bestaan uit heldere lijnen met mooie plantcombinaties en kleurrijke borders. Een overzicht van tuinarchitectuur vanaf 1924 tot nu, is te zien in 30 inspirerende tuinen in Dedemsvaart. Experimenten op het gebied van ontwerp, beplanting en materialen vormen samen een heerlijke plek om te bezoeken. Mien Ruys was één van de belangrijkste tuinarchitecten van de 20e eeuw.

belangstellenden zijn van harte welkom om deze door Groei & Bloei Meppel georganiseerde lezing bij te wonen. datum: maandag 11 oktober tijd: van 20.00 tot 22.00 uur in schouwburg Ogterop, foyer. Entree gratis voor leden op vertoon van lidmaatschapspas, niet-leden betalen € 5,00. QR-code wel verplicht.

Het bericht Lezing over Mien Ruys en haar tuinen in Ogterop verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!