Laatste IJhorster maandmarkt van het jaar is zaterdag

IJhorst – De laatste IJhorster maandmarkt van 2021 vindt op 2 oktober plaats. Ook dit keer wordt de markt bezet met vele particulieren die hun goederen en spulletjes van zolder en schuur voor kleine prijsjes zullen verkopen. Tevens is er een gezellige aanvulling van braderie en partijhandel, waarbij nieuwe artikelen worden aangeboden.

De markt wordt gehouden op de Burgemeester van Wijngaardenstraat en de Sparrenlaan en is te bezoeken van 8.00 tot 13.00 uur en geheel gratis toegankelijk.

Bezoekers kunnen uitsluitend parkeren op het aangegeven terrein, waarbij de opbrengst geheel voor de dorpsverenigingen zijn. Er kan gecontroleerd worden door handhaving. Meer informatie over deze markt is te vinden op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603.

Het bericht Laatste IJhorster maandmarkt van het jaar is zaterdag verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!