Ramses Shaffy in de kerk en daarbuiten bij Het Erfdeel

Meppel – Het Erfdeel en Oecumenisch Initiatief Meppel gaan in oktober en november aan de slag met het thema ‘zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’, naar het lied van Ramses Shaffy. Deze nieuwe manier heet projectmatig werken, waarbij steeds een ander thema centraal staat.

Er wordt verdieping en inspiratie geboden door allerlei werkvormen. Ook de vieringen op zondag sluiten aan bij het onderwerp.  Er wordt aansluiting gezocht bij de  spiritualiteit en zingeving in de samenleving. Dit draagt bij aan de open gemeenschap die het Erfdeel en het Oecumenisch Initiatief Meppel willen zijn.

Herfstvakantie

Er komt bij het project “Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder” een workshopdag op de woensdag in de herfstvakantie 20 oktober, je kunt meedoen aan een inspiratie-app-groep en  er wordt een film gedraaid na de viering op 21 november als afsluiting. Verder staat elke zondag in de viering één van de woorden uit het lied van Ramses Shaffy centraal.

Kijk voor meer informatie op https://nogmeppel.nl/ en https://heterfdeel.nl/

Het bericht Ramses Shaffy in de kerk en daarbuiten bij Het Erfdeel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!