Pascal Hentenaar met verrassingsfeestje geëerd voor NVM-jubileum

Hoogeveen/Zuidwolde – Pascal Hentenaar dacht vrijdagmiddag op het makelaarskantoor in Hoogeveen een bespreking te hebben over een nieuwbouwplan, maar werd bij binnenkomst verrast door familie, collega’s en vrienden. dat alles was geregeld door echtgenote Dieneke, die het festijn dit keer wél geheim kon houden. Pascal was in januari eigenlijk al 40 jaar beëdigd NVM-makelaar, maar vanwege corona werd daar toen niet bij stilgestaan. Nu des te intenser.

Het was in 1981 dat Hentenaar, die de dagelijkse leiding van de makelaardij al eerder heeft overgedragen aan dochter Lisette, officieel werd beëdigd als NVM-makelaar. Het was in een tijd dat er nog geen mobiele telefoon was, geen fax, geen personal computer, maar wel in een tijd dat de huizencrisis losbarstte. Daar herinnerde voorzitter Gerben Zandbergen van NVM Drenthe fijntjes aan. Zelf was hij toen 13 jaar, de rente op een hypotheek bedroeg 13,5%. Andere tijden dus. Zandbergen had een kunstwerk meegenomen voor de 68-jarige Hentenaar, zoals iedere NVM-makelaar dat krijgt die 25 of 40 jaar actief is.

Volgens de NVM-voorzitter is 540 jaar best bijzonder, zeker binnen de nog actieve makelaars. toevalligerwijs werd donderdag nog het 50-jarig jubileum gevoerd van makelaar Piet Bonthuis van Bonthuis Vaartjes in Zwartsluis en Genemuiden. een unicum, al zijn er wel makelaars in ruste die de 60 hebben aangetikt. Actief is Hentenaar in ieder geval nog, ook in deze bizarre tijd van woningbouwcrisis. ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt, maar het is een uitdagende tijd. Voor kopers is het een groot probleem.’

Bloemen en kunst voor Pascal Hentenaar uit handen van Gerben Zandbergen.

Het bericht Pascal Hentenaar met verrassingsfeestje geëerd voor NVM-jubileum verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!