Meezingen in Vrouwenkoor Capriccio Meppel

Meppel – Vrouwenkoor Capriccio in Meppel is op zoek naar nieuwe leden en nodigt vrouwen die van zingen houden van harte uit om een kijkje te nemen, mee te zingen en sfeer te proeven op dinsdagavond 28 september, 5 en/of 12 oktober.

Het enthousiaste koor repeteert van 19.30 tot 21.30 uur bij Scala in CCM De Plataan aan de Vledderstraat. Aanmelden voor deze open repetitie avond kan via claartjevandokkum@live.nl of telefonisch 06-23664687.

Claartje van Dokkum Vrouwenkoor Capriccio staat sinds augustus 2010 onder leiding van Claartje van Dokkum. Het koor zingt een heel divers repertoire; van klassiek tot hedendaags, zowel geestelijk als wereldlijk. Naast het instuderen van repertoire werkt het koor tijdens de repetities ook aan stemvorming en koorscholing. Plezier in samen zingen staat voorop.

Nieuw Seizoen nieuw repertoire Na de zomervakantie is het koor weer gestart met nieuwe muziekstukken, onder meer gericht op een kerstconcert. Een mooi moment om in te stappen in het koor, de sfeer te ervaren en te beleven hoe je met elkaar muziek maakt.

Het bericht Meezingen in Vrouwenkoor Capriccio Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!