Vriendinnenwandeling Huus met de Belle Echten

Echten – De vrijwilligers van het Huus met de Belle in Echten organiseren weer een gezellige vriendinnenwandeling. Deze vindt plaats op woensdag 6 oktober met start vanaf het Huus met de Belle. De wandeling van ongeveer 10 kilometer voert door het bos, langs landerijen en over de heide.

Halverwege is het mogelijk om even uit te rusten onder het genot van wat drinken. Vriendin, zus of moeder al een poosje niet gesproken? Wandel dan mee! Aanmelden voor 3 oktober door een mail te sturen naar huusmetdebelle@gmail.com. Kosten zijn € 7,50 incl. koffie of thee en iets lekkers voor onderweg. De start is tussen 10.30 en 14.00 uur.

Het bericht Vriendinnenwandeling Huus met de Belle Echten verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!