Wie bedenkt een naam voor de nieuwe locatie van Noorderboog in Meppel?

Meppel – Noorderboog zoekt een naam voor haar nieuwe locatie aan de Reggersweg 2a in Meppel en schrijft hiervoor een prijsvraag uit.  Op deze locatie, aan de rand van het Reestdal, vinden vanaf maart 2022 de revalidatie-activiteiten van Noorderboog plaats. Revalidatie-activiteiten, die nu in Reggersoord in Meppel en Zonnekamp in Steenwijk plaatsvinden.

Het nieuwe gebouw biedt huisvesting aan twee geriatrische revalidatieafdelingen, met een capaciteit van 64 bedden, ruimte voor dagbehandeling en ruimten voor paramedische behandeling. Het nieuwe gebouw is samen met het nieuwe Meppeler ziekenhuis in een samen-onder-één-dak constructie gebouwd.

Meedoen aan de prijsvraag

Iedereen kan meedoen aan de prijsvraag. Een suggestie voor de naam van het gebouw kan voor 25 september 2021 ingediend worden via www.noorderboog.nl/prijsvraag. De winnaar maakt kans op een leuke prijs én de eer. Noorderboog maakt de winnaar na 1 oktober bekend op de website.

Het bericht Wie bedenkt een naam voor de nieuwe locatie van Noorderboog in Meppel? verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!