Verrassende muziekwandeling in het Reestdal

Oud-Avereest – Samen met Lotte Pen, saxofonist en componist, zijn mooie locaties uitgezocht om Pelgrim mogelijk te maken. Dat is een verrassende muziekwandeling in de natuur. Zondagmiddag 5 september is die bij landgoed de Horte in Dalfsen en zaterdagmiddag 11 september bij bezoekerscentrum De Wheem in Oud-Avereest.

Er wordt een prachtige route van 3 à 4 kilometer gewandeld door de natuur met ieder een koptelefoon, waarop de speciaal door Lotte Pen gecomponeerde muziek samen gaat met de omgeving. „Je wandelt, luistert en beleeft de muziek en natuur op een bijzondere manier. Aan het einde is de apotheose een live concert van Lotte die de muziekwandeling compleet maakt”, laat de organisatie weten.

Aanmelden voor deze muziekwandeling is noodzakelijk en kan via www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Tickets voor de wandeling inclusief het affluitende live concertje in de natuur kosten €15,-. Na aanmelding ontvangt de aanmelder een bevestiging met daarin de exacte startlocatie en tijd.

Het bericht Verrassende muziekwandeling in het Reestdal verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!