Informatieavond van Alliance Française afdeling Meppel

Meppel – Dinsdag 7 september houdt de Alliance Française afdeling Meppel weer een informatieavond over de cursussen Frans die vanaf eind september in Meppel van start gaan. Onder leiding van een ervaren docent leert u in korte tijd Frans spreken, lezen en verstaan. Er zijn cursussen voor beginners en voor gevorderden op verschillende niveaus. De cursussen zijn vooral gericht op de spreekvaardigheid. Daarnaast heeft de Alliance Française enkele conversatiegroepen voor mensen die zich al redelijk in het Frans kunnen uitdrukken.

Veel mensen gaan naar Frankrijk op vakantie en merken dan hoe leuk en handig het is als je de taal spreekt en verstaat. Als je in een restaurant iets wilt bestellen, informatie wilt vragen, pech onderweg krijgt of als je gewoon een praatje wilt maken. Maar ook als je niet naar Frankrijk gaat, is het leuk om een je in een taal te verdiepen. Voor veel cursisten is het Frans leren een echte hobby die ze eens per week samen met anderen beoefenen. En wist u dat een taal leren een uitstekende geheugentraining is?

Ook is er bij de Alliance Française veel aandacht voor Frankrijk en de Franse cultuur.

De informatieavond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in de Plataan, Vledderstraat 3 in Meppel, de plek waar ook de cursussen gegeven worden. Voor informatie en opgave: http://www.alliancefrancaise.nl/meppel of inekeblaauw@hotmail.com

Telefoon: 0521 510921

Het bericht Informatieavond van Alliance Française afdeling Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!