Team Bastov krijgt gezonde(re) sportkantine certificaat

Meppel Team:Fit streeft naar een gezondere sportomgeving. Dat gebeurt onder andere door het aanbod in sportkantines gezonder te maken. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn of ten koste van de omzet te gaan. Een kleine aanpassing zoals een gezond alternatief aanbieden is al goed.

Team:Fit komt kosteloos langs, helpt je, geeft advies en voert een checklist uit. Hieruit blijkt hoe gezond de vereniging is en hoe de vereniging nog gezonder kan worden. Verenigingen/beweegaanbieders kunnen op deze manier verschillende topprestatiebadges ontvangen.

Topprestatiebadges

In de gemeente Meppel zijn meerdere verenigingen bezig met een gezonde(re) sportkantine. Meppel Actief is ervan overtuigd dat we in de toekomst meerdere topprestatiebadges gaan uitreiken.
Team Bastov heeft op vrijdag 27 augustus een gouden certificaat uit handen van de wethouder van der Haar, Team:Fit coach Wineke Holtrop en buurtsportcoach Liane van Elp ontvangen.

Team:Fit kan ook iedere andere vereniging helpen, het aanbod in de kantine lekkerder en gezonder te maken. Verenigingen kunnen ideeën bespreken met een persoonlijke Team:Fit coach die gratis bij de vereniging langskomt.

Neem contact op met Meppel Actief: info@meppelactief.nl of bel naar 06-13702656.

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief: ww.meppelactief.nl), instagram, twitter en facebook pagina.

Het bericht Team Bastov krijgt gezonde(re) sportkantine certificaat verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!