Melkveehouder Evert Hoorn uit Ruinerwold zit in Boer Zoekt Vrouw

Ruinerwold – Het wordt dit seizoen extra smullen voor de volgers en fans van Boer Zoekt Vrouw. Melkveehouder Evert Hoorn uit Ruinerwold is één van de boeren die op zoek is naar een partner. Hij werd gisteravond gepresenteerd tijden de kick-off van het populaire televisieprogramma van de KRO/NCRV.

„Ik ben wel iemand die een beetje humor heeft, waar je mee kunt lachen”, profileert hij zichzelf. Evert komt uit een gezin met zes kinderen, waarvan de helft jongens. Zijn ouders overleden zeer recent, hij woont alleen op de boerderij, maar runt deze met zijn broer Koop.

Het is een bedrijf met 186 koeien waar de 58-jarige Hoorn met veel passie werkt. Hij kan zijn werk maar moeilijk loslaten. „Het is levend vee dus elke dag is anders. Mijn broer Koop werkt ook op het bedrijf en als hij dan alleen is, ben ik daar toch mee bezig. Ik ben medeverantwoordelijk en zo voel ik dat ook. Ik wil hem niet in de steek laten”, laat hij op de site van BZV weten.

Voetbal en een actiefilm

Hij liet op TV echter wel doorschemeren dat hij over tien jaar hoopt alleen de dingen te doen die hij zelf graag wil. Een vrouw daarbij zou mooi zijn, want Evert is al sinds 2008 vrijgezel. Voor geïnteresseerde dames: Evert houdt van televisie kijken, of het nu voetbal is of een actiefilm. Hij heeft zijn motorrijbewijs en droomt van de aanschaf van een Harley Davidson. Sportief is Evert ook, want hij mag graag schaatsen op natuurijs. Zijn muzikale voorkeur gaat uit naar Bruce Springsteen en bands als de Rolling Stones, Coldplay en Iron Maiden. Wat harder dus.

Het mooiste plekje rond zijn bedrijf, is eigenlijk de hele locatie. Het bedrijf is gevestigd aan de Dokter Larijweg en van daaruit kun je alle kanten om je heen kijken voor een weids uitzicht. En nieuwe partner hoeft iet mee te werken op de boerderij.

Voor alle informatie over Evert Hoorn, of om hem een brief te schrijven, kijk op http://boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl/boeren/2021-2022/evert

Het bericht Melkveehouder Evert Hoorn uit Ruinerwold zit in Boer Zoekt Vrouw verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!