Oude tractorendag in Staphorst op 18 september

Staphorst – Op zaterdag 18 september kunnen liefhebbers van tractoren zich even terug wanen in de tijd van toen en verhalen ophalen hoe het zoveel jaar terug was. Op deze dag staat namelijk de oude tractorendag van de O.T.C.S. gepland.

‘We hopen dat er dan vanuit de wijde omgeving tientallen oude tractoren van minimaal 40 jaar oud zijn, naar Staphorst komen’, laat het organiserende comité weten. Het evenement vindt plaats op het terrein naast Boer Staphorst. Ook aan de kinderen wordt gedacht met de aanwezigheid van een springkussen aanwezig. Catering De Patrijs verzorgt ook dit jaar de catering op het terrein.

Twee groepen

De tractor- en stationaire motoren bezitters stallen tussen 8.30 en 9.00 uur hun voertuig op het terrein. De deelnemers worden in twee groepen verdeeld en zullen om de beurt de rondrit door de omgeving rijden.

Deelnemers krijgen bij binnenkomst een ontbijt en bij vertrek vanaf 16.00 uur een aandenken aan deze mooie dag. Deelnemers en publiek hebben gratis toegang tot het terrein dit komt dankzij de sponsoring.

Wie een oude tractor of een stationaire motor heeft en mee wil doen, kan zich aanmelden voor dit evenement. Ga dan naar http://www.oudetractorenstaphorst.tk of bel met 0522-463143

Het bericht Oude tractorendag in Staphorst op 18 september verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!