Organisatie kijkt tevreden terug op cabriorit de Wijk

De Wijk – De organisatie van de Cabriorit De Wijk, bestaande uit Wichard Alberts, Jan Timmerman, Noes Kam en Arjan Berends, blikt met een goed gevoel terug. Met honderdtwintig inschrijvingen zat de 14e editie van deze toerrit helemaal vol.

Zondagmorgen vanaf 11.00 uur kon er gestart worden met koffie en wat lekkers bij restaurant Mulino, hier was tevens het eindpunt. De weergoden waren dit keer goed gezind. Kwam het de nacht ervoor met bakken uit de lucht, bij de start was daar al niets meer van te merken. En ook de rest van dag was het prachtig weer. De meeste deelnemers waren na afloop laaiend enthousiast en spraken van een prachtige tocht die naar Lemele e.o ging. Bij de Havixhorst werden de deelnemers op de foto gezet. Na afloop ontvingen ze een afdruk daarvan. Volgend is de Cabriorit wederom op de derde zondag in augustus.

Het bericht Organisatie kijkt tevreden terug op cabriorit de Wijk verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!