Fietsersbond zoekt juryleden voor de verkiezing Fietsstad 2022

Meppel – Welke gemeente verdient de prestigieuze titel Fietsstad 2022? Om die vraag te beantwoorden zoekt de Fietsersbond naar fietsende juryleden in heel Nederland.

Jureren kan direct via fietsstad.nl. Juryleden maken bovendien kans op de nieuwe Gazelle Bloom C7 HMS ter waarde van € 2.499,-

Waar in 2020 Veenendaal met de hoofdprijs aan de haal ging, is alles weer mogelijk voor de verkiezing van 2022. Welke gemeente heeft grote stappen gezet in fietsveiligheid, aanleg van goede fietsroutes en fietsgeluk? Elke fietser mag zich vanaf nu uitspreken in een nieuwe editie van het grootste fietsonderzoek van Nederland.

Elke gemeente maakt kans
Fietsersbond-directeur Esther van Garderen roept alle Nederlanders op om mee te doen: “Voor de Fietsstad 2022 zoeken we een echte vakjury: alle fietsers in Nederland. Want de beste expert om te beoordelen of jouw gemeente fietsvriendelijk is, dat ben jij als fietser zelf! Of je nu een bagagedragerstudent, een oudere recreant, een bakfietsouder of een forens bent. We zijn allemaal ervaringsdeskundige. Elke gemeente telt daarbij, hoe klein of groot die ook is: van Aa en Hunze tot Zwolle en van Zwijndrecht tot Aalsmeer.”

Het bericht Fietsersbond zoekt juryleden voor de verkiezing Fietsstad 2022 verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!