Troubadour met familievertelling in de theaterkuil De Falieberg

Zuidwolde Troubadour Gery Groot Zwaaftink komt zondagmiddag 22 augustus naar theaterkuil De Falieberg in Zuidwolde. Deze verhalenverteller en muzikant vertelt een zelfgeschreven verhaal en brengt bijpassende liedjes ten gehore.

Deze familievoorstelling vindt plaats om 14.00 en 15.30 uur. Alleen met controle op een vaccinatiebewijs via de Corona-Checkapp of een negatieve testuitslag en een id-bewijs kan de theaterkuil bezocht worden. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

De troubadour en verhalenverteller uit de Achterhoek treedt al 25 jaar op met een gevarieerd programma van verhalen en muziek. Zowel volwassenen als kinderen worden meegesleept door zijn wonderlijke vertellingen, zijn liedjes en ballades. In de theaterkuil zal Gery Groot Zwaaftink een van zijn mooiste verhalen vertellen over een jongen die echt voor het geluk geboren is. Ondanks alle inspanningen van een gemene koning weet hij – door zijn geluk – alle tegenslagen te overwinnen en trouwt hij uiteindelijk met de dochter van deze koning.

Deze zomer vindt nog een voorstelling plaats: op 5 september is er een uniek wagenspel dat opgevoerd wordt door een deel van de cast van Mina Koes.

Meer informatie is te vinden op www.theaterkuilfalieberg.nl en de Facebookpagina https://www.facebook.com/theaterkuil.

Het bericht Troubadour met familievertelling in de theaterkuil De Falieberg verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!