Op stap excursie door het Reestdal voor het hele gezin

Oud-Avereest – Vanuit Bezoekerscentrum De Wheem organiseert Landschap Overijssel op dinsdagmiddag 24 augustus een bijzondere OpStap wandeling door het Reestdal. Deze keer is de wandeling gericht op gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd. Iedereen is van harte welkom mee te gaan en zich te laten verwonderen door het bijzondere landschap en de flora en fauna in het Reestdal.

Er is er heel veel te zien én te horen. De gids neemt deelnemers mee de natuur in en laat ze met andere ogen kijken. Ze vertelt een verhaal en er is ruimte voor een spel. Op deze manier betrekt ze het hele gezin bij deze speciale excursie langs onverwachte plekjes in het Reestdal. De excursie start 24 augustus om 14.00 uur bij bezoekerscentrum De Wheem, Oud Avereest 22 te Balkbrug. De wandeling zal ongeveer twee uur duren.

Aanmelden

Mee met deze Opstapwandeling? Aanmelden via de website www.landschapoverijssel.nl/opstap2021. De kosten zijn € 5, – per volwassene en € 2,50 per kind. Wie donateur is van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, is de wandeling gratis.

‘Ook tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.’

Het bericht Op stap excursie door het Reestdal voor het hele gezin verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!