Cabriorit voor veertiende keer van start vanuit de Wijk

De Wijk – Goed nieuws voor liefhebbers van cabrio’s. Er wordt wederom een Cabriorit vanuit de Wijk gehouden en wel op zondag 22 augustus. De start van deze veertiende editie is bij restaurant /grand café Mulino. Vanaf 10.30 uur kunnen deelnemers zich daar melden om het routeboekje in ontvangst te kunnen nemen. Er kan tussen 11.00 uur en 12.30 uur gestart worden.

De route is deze keer zo’n 145 kilometer lang en gaat door de nodige verschillende soorten landschappen. Bestuurslid Jan Timmerman: „We hebben weer een mooie route uitgezet. Er is genoeg te zien en te genieten en er is geen wedstrijdelement. Onderweg zijn er genoeg horecagelegenheden, waarvan er enkelen al in het routeboekje aangegeven zijn.”

Eindpunt van de rit is wederom in restaurant/grand café Mulino. Daar is de gelegenheid om na afloop nog even gezellig iets komen drinken.

Aanmelden kan via www.cabrioritdewijk.nl. Er is in totaal plaats voor 120 equipes. Vol is vol, meer informatie staat op www.facebook.com/cabrioritdewijk.

Het bericht Cabriorit voor veertiende keer van start vanuit de Wijk verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!