YouTubers Timo en Mees nemen video op in Zwembad De Wijk

De Wijk – Zwembad de Slenken was woensdagavond na sluitingstijd het domein voor de bekende en populaire YouTubers Timo Miedema en Mees van Dam.  In alle rust namen ze hier een zogenaamde Alfabet Flip Challenge op voor hun veelbekeken YouTubekanaal, waarbij alle letters van het alfabet gesprongen werden vanaf de duikplanken.

De twee free-run-atleten uit Zwolle houden onder andere van freerunnen, parcours, trampoline springen en reizen en gaan in deze grappige en vermakelijke video’s ook graag uitdagingen aan met vrienden. Via JB Inflatables, leverancier van springkussens uit Meppel, werden ze gewezen op het mooie zwembad in de Wijk. Daar wilden het personeel en vrijwilligers van het bad graag even iets langer voor open blijven.  Jan Boverhof: „Tijdens de normale openingstijden van het zwembad was geen optie, omdat er dan teveel mensen aanwezig zijn.”

Vijf jaar bezig

„We zijn hier nu bijna vijf jaar mee bezig en nemen meestal drie nieuwe video’s per week op. Deze worden online gezet op woensdag, vrijdag en zondag”, legt Mees uit. De heren zijn voortdurend op zoek naar vreemde, gekke en creatieve  ideeën voor hun video’s.  Timo lacht: „Het blijft wel lastig om elke keer iets nieuws te verzinnen. Een duik van de rotsen, op 23 meter hoogte blijft een van de meest bijzondere dingen die we hebben gedaan.’

De YouTube video’s van de twee worden meestal vele duizenden keren bekeken.  In totaal hebben ze meer dan 230.000 volgers en daar is tegenwoordig een aardig zakcentje mee te verdienen.  Tijd voor andere dingen is er nauwelijks meer. Mees: „We zijn er fulltime mee bezig en het is inmiddels ook ons werk geworden.’ Of het gelukt is om alle letters van het alfabet te duiken, zal in de nieuwe video te zien die binnenkort online gaat.

Het bericht YouTubers Timo en Mees nemen video op in Zwembad De Wijk verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!