Provincie Drenthe werkt aan de N375 tussen Pesse en Meppel

Meppel – De provincie Drenthe werkt van 6 tot en met 24 september aan een gedeelte van de N375. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde bij de Weerwille en de rotonde met de Ruinerweg en de Echtenseweg (van hectometerpaaltjes 6.2 tot 11.7).
Tijdens de werkzaamheden is de N375 vanaf hectometerpaal 6.2 tot hectometerpaal 11.7 afgesloten voor het verkeer. De tussenliggende rotonde met de Koekangerveldweg blijft open, zodat het verkeer deze weg wel kan gebruiken. Een omleidingsroute wordt ter plekke met borden aangegeven.

De werkzaamheden

Aannemer De Roo Wegenbouw – Milieutechniek gaat in opdracht van de provincie Drenthe de bovenste laag van het asfalt vervangen (de deklaag). Deze werkzaamheden zijn nodig om de kwaliteit van de weg op orde te houden. De aannemer spant zich in om het werk binnen de vastgestelde periode uit te voeren. Door omstandigheden waar geen grip op is kan er vertraging optreden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het weer of Coronamaatregelen.

 

Het bericht Provincie Drenthe werkt aan de N375 tussen Pesse en Meppel verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!