Levensgrote insecten in De Wieden

Sint Jansklooster – Stel je voor: je staat onverwachts oog in oog met een levensgrote kever of een enorm stippelbeestje, wat doe je? Ga je hun harige poten bewonderen en wellicht even aaien? Gil je het uit en maak je dat je weg komt? Deze beestjes zijn mensvriendelijk, maar pas op: niet voeren.

De Big Bugs komen op 18 augustus met drie insecten naar Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Een boswachter/dompteur probeert de beesten een beetje in de gaten te houden met veel komische situaties tot gevolg. Assistentie is nodig.

Ontdekkingstocht

Combineer de grappige voorstelling met een ontdekkingstocht naar de echte gevaarlijke rovers en vriendelijke vegetariërs in het water van De Wieden! Deze prachtige waterdiertjes zijn gelukkig wel een stuk kleiner! Een natuurgids helpt je op weg tijdens de OERRR kinderactiviteit WiedenWaterWereld. Het aantal plaatsen is beperkt, reserveren voor de WiedenWaterWereld is noodzakelijk.

Praktische informatie Big Bugs optreden op woensdag 18 augustus 2021 buiten op het buitenterrein voor Bezoekerscentrum De Wieden in Sint Jansklooster. Er zijn drie voorstellingen van een half uur. De starttijden zijn: 11:00 uur, 12:15 uur, 13:30 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via natuurmonumenten.nl/ dewieden/activiteiten. De voorstellingen worden gratis aangeboden door een bijdrage van het Fonds Podiumkunsten. Aanmelden voor de OERRR WiedenWaterWereld via http://www.natuurmonumenten.nl/dewieden/activiteiten. Hieraan zijn wel kosten verbonden. De algemene openingstijden van Bezoekerscentrum De Wieden in de zomervakantie : maandag van 12 – 17 uur, dinsdag tot en met zondag van 10 – 17 uur. Het adres is Beulakerpad 1 in Sint Jansklooster.

Het bericht Levensgrote insecten in De Wieden verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!