Met Groei Vooruit de kans om een stap op de arbeidsmarkt te maken

Meppel – Het ziet ernaar uit dat veel de komende tijd weer normaal wordt. Veel organisaties zijn daarom op zoek naar nieuwe mensen. Dat betekent dat er weer meer kansen zijn op het gebied van werk. Groei Vooruit biedt een zomercheck voor jongeren tussen de 18 en 27 jaar om een stap op de arbeidsmarkt te maken.

Met een gratis coachingsgesprek helpen werkcoaches jongeren verder op weg. Wanneer nodig is een scholingsvoucher ter waarde van € 1500,00 beschikbaar voor een opleiding om kansen op een baan te vergroten.

Kijk voor de voorwaarden op GroeiVooruit.nl, maak er werk van en meld je aan voor de  zomer check-up>>

Groei Vooruit is een initiatief in Regio Zwolle van 20 gemeenten, 4 provincies en het Rijk in samenwerking met partners als VNO-NCW, MKB-Nederland Regio Zwolle, onderwijsinstellingen en het UWV. Met dit initiatief willen we alle inwoners ‘juist nu’ perspectief bieden in hun werk. Zodat zoveel mogelijk mensen hun werk behouden of groeien naar werk in een kansrijke sector als de zorg, het onderwijs en de techniek.

Het bericht Met Groei Vooruit de kans om een stap op de arbeidsmarkt te maken verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!