Gezocht: Drenten voor nieuwe campagne van de provincie

Assen – In Drenthe leven we steeds energiezuiniger. We gebruiken zo weinig mogelijk warm water, isoleren onze huizen en verbruiken steeds minder gas. Komende jaren wil de provincie doorpakken en samen nog meer energie besparen. Daarom start de provincie Drenthe in het najaar van 2021 een campagne. Hiervoor zoeken we Drenten om op de foto te zetten!
‘We zoeken mensen die het leuk vinden om mee te werken aan een campagne over milieubewust energiegebruik. Je hoeft niet persé al heel duurzaam te leven, maar we zoeken wel mensen die thema’s zoals duurzaamheid, klimaat en energietransitie belangrijk vinden.’
Van belang is dat:

woon je in de provincie Drenthe;
ben je een dagdeel beschikbaar om foto’s te maken. De fotoshoot vindt plaats op zondag 5 september en woensdag 8 september. Kun je niet op deze data, maar wil je wel graag meedoen? Geef het dan aan bij je aanmelding, dan zoeken we een andere datum.
maken we bij voorkeur de foto’s in en om jouw eigen huis. Als je dat liever niet wilt, kun je dat aangeven bij je aanmelding. Dan gaan wij op zoek naar een ander huis om te fotograferen.
ben je ermee akkoord dat we de foto’s online en offline gebruiken voor de campagne in de provincie.

De provincie zoekt verschillende mensen: gezinnen met jonge kinderen, gezinnen met oudere kinderen, alleenstaande mannen/vrouwen (jong en oud), stellen (jong en oud). ‘We vinden diversiteit belangrijk en zien aanmeldingen van Drenten met verschillende achtergronden dan ook graag tegemoet.’

Bedankje

Inwoners kunnen zich opgeven als gezin, als stel, of alleen. ‘Als je meedoet, krijg je een cadeaubon van bol.com ter waarde van  € 50,-. Gezinnen die meedoen krijgen een bon van bol.com én een cadeaubon ter waarde van € 50,- van de Intertoys, voor de kinderen.

‘Uiteraard ontvang je ook al jouw eigen foto’s digitaal. Zo heb je direct mooie foto’s van jezelf (en eventueel je gezin), gemaakt door een professionele fotograaf.’

Aanmelden

De provincie zoekt veel verschillende Drenten, dus ze zouden het erg leuk vinden als zoveel mogelijk mensen zich aanmelden. Dat kan door een mailtje te sturen naar elinevis@vankeijzer.nl (Keijzer is het bureau dat de fotoshoot organiseert).

In het mailtje graag het volgende:

Een korte beschrijving van jezelf: wie ben je, hoe oud ben je, waar woon je?
Een korte beschrijving van je woonsituatie: woon je in een huis, appartement of ergens anders?
Een foto van jezelf (bijvoorbeeld een vakantiefoto of selfie)
Jouw contactgegevens

Drenthe ziet de aanmeldingen heel graag tegemoet! Aanmelden kan tot zondag 15 augustus. Twijfels? Vragen? Stuur dan vooral een mailtje naar elinevis@vankeijzer.nl.

Het bericht Gezocht: Drenten voor nieuwe campagne van de provincie verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!