Koffieconcert Wouter Harbers met Sound of Music

IJhorst – Pianist Wouter Harbers treedt weer op in de Dorpskerk te IJhorst. Samen met twee solisten neemt hij het publiek maandagmiddag 9 augustus mee op reis tijdens een gezellig koffieconcert.

Dit concert gaat de muzikale reis naar het Oostenrijkse Salzburg. Zie Maria hier al zingend staan met de zeven kinderen van kapitein Von Trapp. Solisten Vincent Kusters en Loes van Schothorst brengen ze tot leven in de mooiste duetten uit Sound of Music.

Opgewekte variaties

Wonderkind Wolfgang Amadeus Mozart (thuis ‘Wolfie’ genoemd) werd ook in Salzburg geboren. Zijn vrolijke muziek mag dus niet ontbreken. Duetten uit beroemde opera’s en de opgewekte variaties op ‘Altijd is Kortjakje ziek’ komen voorbij… Zo wordt het een muzikaal feest waar iedereen blij van wordt.

Het concert op 9 augustus begint om 14.30 uur en vindt plaats volgens de coronavoorschriften. Daardoor zijn beperkt kaarten beschikbaar. Entree 15 euro inclusief koffie voorafgaand aan het concert. Tickets verkrijgbaar via www.koffieconcerten.nl.

Het bericht Koffieconcert Wouter Harbers met Sound of Music verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!