Video: Balloonfair Staphorst met 35 luchtballonnen gaat door

Staphorst – In 2020 heeft de Balloonfair Staphorst geen derde editie laten plaatsvinden. Dit jaar wil de organisatie de Balloonfair 2021 door laten gaan, maar wel anders dan voorheen. Het evenement vindt plaats op vrijdagavond 10 september.

Na een tweetal succesvolle edities waren de plannen voor 2020 ook weer groots. Helaas is dit allemaal niet uitgevoerd. Echter het bleef knagen om toch een mooi evenement te organiseren, juist in deze tijd. Het streven van de organisatie is altijd geweest: ‘’Een mooi evenement voor jong en oud een zo breed mogelijk publiek bereiken’’. Daarom wil de stichting voor de editie van 2021 een op maat gemaakt event organiseren wat past binnen de mogelijkheden waarin Nederland nu verkeert.

Regionale aanpak

Dit jaar kiest de organisatie om een beperktere, regionale aanpak te hanteren. Vanuit omliggende dorpen kan er een ticket geboekt worden naar de gewenste locatie. Die avond zullen er 35 luchtballonnen de lucht in gaan vanaf 7 locaties. Vanaf elke locatie stijgen er maximaal 5 luchtballonnen op, vanuit omliggende dorpen en vanuit Staphorst zelf. Zo wordt de editie van 2021 anders en ingeperkt ten opzichte van de eerdere edities, maar kan wel voor die onvergetelijke ervaring verzorgen.

Vanuit verschillende sportcomplexen uit de regio zullen de ballonnen opstijgen in het luchtruim: SV Dalfsen, MSC Meppel, Olympia Hasselt, VV Staphorst, SC Genemuiden en USV Nieuwleusen. Met de sportverenigingen zijn afspraken gemaakt dat het als volgt gehouden kan worden. In tegenstelling tot voorgaande jaren dit keer geen groot evenement met hapjes en drankjes. Wel kan er in de plaatselijke kantine, onder de geldende regels, het een en ander geconsumeerd worden.

 

Tickets kunnen besteld worden via de website balloonfairstaphorst.nl en kosten 175,- euro per stuk.

Het bericht Video: Balloonfair Staphorst met 35 luchtballonnen gaat door verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!