Troubadour en wraakzuchtige Mina Koes in theaterkuil

Zuidwolde – De theaterkuil De Falieberg blijft deze zomer eens niet leeg.  „We zijn erg blij dat we, ondanks de onzekere aanloop dit seizoen, twee mooie voorstellingen in petto te hebben”, laat het bestuur weten. Op 22 augustus komt troubadour Gery Groot Zwaaftink een van zijn mooiste verhalen vertellen en maakt er muziek bij. Hij treedt tweemaal op: om 14.00 en 15.30 uur.

In de theaterkuil zal hij een van zijn mooiste verhalen vertellen over een jongen die echt voor het geluk geboren is. Ondanks alle inspanningen van een gemene koning weet hij – door zijn geluk – alle tegenslagen te overwinnen en trouwt hij uiteindelijk met de dochter van deze koning. Een voorstelling voor iedereen boven de 6 jaar.

Wraak van Mina

Op 5 september voert een deel van de cast van de productie Mina Koes het unieke wagenspel ‘De wraak van Mina Koes’ op. Er zijn voorstellingen om 15.00 en 16.30 uur.

Omdat de voorstelling Mina Koes ook dit jaar niet door kan gaan, speelt een deel van de cast het speciaal hiervoor door Jan Veenstra geschreven wagenspel ‘De wraak van Mina Koes’. Een vrolijk spel met een heel ander verhaal dan de grote voorstelling die naar 2022 is verplaatst. Lees er ook over op de website minakoes.nl.

Meer info: http://www.theaterkuilfalieberg.nl/tk/programma-2021/

Het bericht Troubadour en wraakzuchtige Mina Koes in theaterkuil verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!