Hardloopnieuws: AH Elzinga Reest Run gaat dit jaar wel door

Meppel – Goed nieuws voor de hardloopliefhebbers: de AH Elzinga Reestrun gaat door, zo heeft de organisatie besloten. De Run, voorgeen bekend als de Reest halve marathon, wordt gehouden op zaterdag 9 oktober.
De organisatie is in handen van AV De Sprinter, vorig jaar ging de AH Elzinga Reest Run vanwege corona niet door. Nu denkt de organisatie de wedstrijd volgens de richtlijnen van de RIVM te kunnen organiseren. De wedstrijd voert over een fraai en snel parcours door de omgeving van Meppel en Staphorst, waarbij het prachtige Reestdal wordt aangedaan. De start en finish is op de Reestbaan bij AV de Sprinter. De afstanden zijn 10 of 21,1 kilometer. Voor de kinderen en G-atleten is er de 1 kilometerrun. Inschrijven kan op https://inschrijven.nl/form/2021100921513-nl

Geen inschrijving op de dag zelf

De inschrijving sluit op 30 september om 23.59 uur, wie mee wil doen, moet dus tijdig inschrijven. Voor de halve marathon en de 10 kilometer is er een limiet van 500 deelnemers in totaal. Er is dit jaar alleen voor-inschrijving mogelijk, dus géén inschrijving op de dag zelf. De AH Elzinga Reestun is voor iedereen toegankelijk, deelnemers hoeven geen lid te zijn van een atletiekvereniging.
De kosten voor inschrijven bedragen: € 12,50 voor de 21,1 kilometer, € 10,00 voor de 10 kilometer, € 2,00 voor de 1 kilometer (Kids Run en G-atleten). De tijdregistratie gebeurt via een chip, bij verlies of niet inleveren wordt € 3,- in rekening gebracht.
De starttijden zijn als vanouds: 11.30 uur Halve Marathon, 11.40 uur 10 kilometer en 11.50 uur Kids Run en G-atleten 1 km.

Het bericht Hardloopnieuws: AH Elzinga Reest Run gaat dit jaar wel door verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!