A32 tussen Steenwijk en Havelte een weekend dicht

Havelte – Havelte Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de snelweg A32. In verband met deze werkzaamheden is de weg tussen Steenwijk en Havelte van 23 tot 24 juli in de richting van Meppel afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

De onderhoudswerkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van voegovergangen, het maaien van de berm, herstellen van schades aan het asfalt, de verlichting, de vangrail en het opnieuw aanbrengen van de markering.

Van vrijdag 23 juli 20.00 uur tot zaterdag 24 juli 23.00 uur is de A32 tussen Steenwijk en Havelte afgesloten. Ook afgesloten zijn oprit Steenwijk (6), af- en oprit Steenwijk-Zuid (5), af- en oprit van de verzorgingsplaats Bovenboer en afrit Havelte (4). Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan.

Het bericht A32 tussen Steenwijk en Havelte een weekend dicht verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!