Begeleid bewegen in Meppeler Beweegtuin

Meppel – Bewegen is voor iedereen goed en zeker ook voor ouderen. Op hogere leeftijd zijn we vaak terughoudender tegenover actieve beweging. De beweegtuin in Meppel nodigt uit om op een leuke en gezellige manier in beweging te zijn. Door samen te bewegen kunnen mensen gemakkelijker in contact komen met anderen.

Tijdens de beweegtuinmomenten gaan deelnemers bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Het is bestemd voor wijkbewoners, ook (elektrisch) rolstoel toegankelijk. Plaats van handeling is de Beweegtuin aan de achterzijde van Zuiderlaan 134 in Meppel, wekelijks op dinsdagochtend van 10.30 tot 11.15 uur. Deelname is gratis en op eigen risico.
Aanmelden op locatie, in de beweegtuin.

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief & Gezond: http://www.meppelactief.nl , Instagram, Twitter en Facebook.

Het bericht Begeleid bewegen in Meppeler Beweegtuin verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!