Er gaat toch een streep door de Oldtimerdag Ruinerwold

Ruinerwold – De Oldtimerdag in Ruinerwold gaat ook dit jaar niet door. Dat heeft het bestuur besloten en vanavond aan de vrijwilligers kenbaar gemaakt tijdens een vrijwilligersavond in De Buddingehof. Het alternatieve programma dat de organisatie voor 21 augustus achter de hand hield, is ook geschrapt.

Er waren vanavond zestig vrijwilligers aanwezig in de grote zaal, aantal, allemaal op anderhalve meter van elkaar, waarvan een aantal toch verrast reageerde. De organisatie van de Oldtimerdag koos er bewust voor om het grote evenement, altijd meer dan 20.000 bezoekers met 1.400 deelnemers, niet al in een vroegtijdig stadium af te gelasten. Het bestuur wilde alle mogelijkheden openhouden, maar gezien de ontwikkelingen op coronagebied is besloten geen enkel risico te nemen. ‘We hopen nu op 2022 en wat mij betreft weten we dan helemaal niet meer wat corona is’, aldus voorzitter Edwin Weide vanavond.

Meer over de afgelasting op https://meppelercourant.nl/regio/Organisatie-in-Ruinerwold-neemt-geen-enkel-risico-ook-alternatieve-Oldtimerdag-gaat-niet-door-26940734.html

Het bericht Er gaat toch een streep door de Oldtimerdag Ruinerwold verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!