Bij het vallen van de avond varen in de Weerribben

Ossenzijl – Bij het vallen van de avond een vaartocht maken met een speciaal gebouwde platbodemrondvaartboot, van rondvaartbedrijf Tiemen Vaartjes, door het Natuurgebied van Staatsbosbeheer “De Weerribben”. dat kan iedere dinsdag en donderdag vanuit Ossenzijl in de Weerribben.

Het is daar een eldorado van smalle sloten en vaarten omgeven door weelderige bloemen en kruiden waaronder waterlelies, munt, haagwinde, grote ratelaar en krabbescheer. Onderweg vertelt de schipper over de geheimen van de avond en de nacht in de Weerribben zoals het geheimzinnige geluid van de roerdomp en het kleinst waterhoen. Iedere dinsdag en donderdag in juli en augustus kan worden deelgenomen aan deze romantische vaarexcursie. Bij mooi weer in een open boot. Bij slecht weer zit u warm en droog.

Door coronamaatregelen is er wel beperkt aantal zitplaatsen. Datum: iedere dinsdag en donderdag in augustus. Start: 20.15 uur, duur ruim 2 uur. Kosten: € 17,50 p.p. en kinderen t/m 4 jaar € 7,00.

Aanmelden: Bezoekerscentrum de Weerribben tot 17.00 uur op de dag van vertrek. Telefoon: 06-537 84 651 of 088-2843470. E-mail: Excursies-Weerribben@staatsbosbeheer.nl

Info: http://www.facebook.com/StaatsbosbeheerWeerribben

Adres: Bezoekerscentrum de Weerribben

Hoogeweg 27

8376 EM Ossenzijl

Telefoon: 06-537 84 651 of 088-2843470

Het bericht Bij het vallen van de avond varen in de Weerribben verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!