Gemeente Meppel houdt een klanttevredenheidsonderzoek

Meppel – De komende tijd houdt de gemeente een klanttevredenheidsonderzoek onder inwoners en ondernemers die contact hebben gehad met de gemeente. Tijdens het onderzoek vragen we hoe het contact met de gemeente is verlopen. Het onderzoek loopt van 12 juli (week 28) tot en met 27 augustus (week 34).

Deelnemers worden per e-mail of telefoon gevraagd om een korte vragenlijst in te vullen. In het onderzoek worden vragen gesteld over hoe de dienstverlening is ervaren, wat er goed gaat en wat er beter kan. Dit helpt de gemeente Meppel haar inwoners (nog) beter van dienst te zijn.

Anonimiteit

Om een goed beeld te krijgen en er voor te zorgen dat deelnemers anoniem blijven, wordt het onderzoek uitgevoerd door een onafhankelijk bureau: Right Marktonderzoek en Advies B.V. uit Zwolle. Right Marktonderzoek verzorgt het onderzoek van uitnodiging tot en met rapportage. Op geen enkele manier is door de gemeente Meppel te herleiden wie welk antwoord heeft gegeven. Iedereen neemt dus altijd 100% anoniem deel aan het onderzoek.

Bij vragen over het onderzoek kunnen inwoners contact opnemen met Wesley Aalbers van Right Marktonderzoek via waalbers@rightmarktonderzoek.nl of 038 – 4212185, of met de gemeente Meppel via postbus@meppel.nl of telefoonnummer 14 0522

Het bericht Gemeente Meppel houdt een klanttevredenheidsonderzoek verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!