Foto’s: Zestiende maïsdoolhof bij De Drentse Koe is geopend

Ruinerwold – Bij speel- en ijsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold werd vrijdagmiddag voor de zestiende keer het maïsdoolhof geopend. Dat werd gedaan door wethouder Gerrie Hempen, die de aanwezigen toesprak en daarna als eerste het doolhof in ging.

Gerrie Hempen werd daarbij gadegeslagen door pretparkbewoners Lisa en Loetje en een groot aantal nieuwsgierige kinderen met ouders. De maïs was net hoog genoeg om kinderen te kunnen uitdagen de verschillende opdrachten uit te voeren en de weg te zoeken. Thema is oer-Drenthe, zodat de jeugd er ook nog wat van opsteekt.

Ook deze vrijdagmiddag is duidelijk dat De Drentse Koe een professionaliteitsslag heeft gemaakt. Zo wordt de entertainment nu ingehuurd en wordt steeds gekeken wat de kinderen voor speelwensen hebben. Zo zijn er weer plannen om een speelhal vooral voor peuters te bouwen.  Vrijdag was het wederom hartstikke druk in de speelboerderij, waardoor de achterstand door corona enigszins wordt ingehaald. En er was gratis ijs voor de kinderen, want wie jarig is, trakteert.

Het bericht Foto’s: Zestiende maïsdoolhof bij De Drentse Koe is geopend verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!