Professionele uitvoeringen Boerencantate van J.S. Bach in Westerveld

Wapserveen/Eemster – De Boerencantate van Johann Sebastiaan Bach wordt op zondagmiddag 18 juli uitgevoerd op twee boerenerven in Westerveld. Om 12.30 uur in Wapserveen en om 15.30 uur in Eemster.

Vier internationaal gewaardeerde musici voeren deze kluchtige mini-opera van Bach uit: sopraan Klaartje van Veldhoven (initiatief), klassiek accordeoniste Renée Bekkers (arrangement), bariton Mattijs van de Woerd en cellist Benjamin Glorieux.

Dit initiatief uit de coronazomer van 2020 beleeft nu al zijn derde tournee door Nederland. Er verschenen lovende recensies over deze productie in de Volkskrant en de NRC. De cantate wordt in het Nederlands gezongen en duurt drie kwartier.

Wie kaartjes wil reserveren of meer informatie wil, kan een mail sturen naar theoclaas@planet.nl. Reserveren voor deze concerten is noodzakelijk, per uitvoering mogen maximaal 50 mensen aanwezig zijn. Wie zich aanmeldt, moet wel even aangeven voor welke locatie dit geldt. Toegangsprijzen zijn 20 euro vanaf 18 jaar en 12,50 euro voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Kinderen tot 13 jaar alleen onder begeleiding van volwassenen. In de toegangsprijs is een consumptie inbegrepen. De uitvoeringen worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Cultuurfonds Westerveld.

Het bericht Professionele uitvoeringen Boerencantate van J.S. Bach in Westerveld verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!