Fit in Meppel met een personal trainer-coach bij Personal Fitness Nederland

Meppel – Met een mooie openingsdeal begint Martin Sibrandi zaterdag 10 juli met zijn vestiging van Personal Fitness Nederland aan de Oeverlandenweg 2 in Meppel.  Het is geen sportschool, maar een speciale studio zonder grote apparaten in huiselijke sfeer, waar mensen onder persoonlijke begeleiding kunnen trainen en adviezen krijgen.

„We willen hier mensen echt coachen naar een gezondere levensstijl, maar helpen ook bij burn out klachten, stress en zij die problemen hebben om weer fit te worden na corona”, laat Sibrandi weten. De 49-jarige ondernemer is zijn hele leven al met sport en voeding bezig. Vanaf zijn 21ste is hij druk met hardlopen, fietsen, fitness en zak boksen. Hij werkte acht jaar met jongeren die gedragsproblemen hebben. „Die ervaring komt nu ook van pas, want ik kan mensen vrij snel peilen. Ik maak met de klanten duidelijke afspraken en zit ze indien nodig ook achter de broek. Het doel kan afvallen zijn, maar ook een hoger doel als gelukkiger worden”, schetst Sibrandi.

Een blinde vlek

Personal Fitness Nederland is een franchise-organisatie met inmiddels 90 filialen in het land. De regio Meppel was nog een blinde vlek en voor de sportieve ondernemer een mooie kans. „Het verschil met andere organisaties zit vooral in de manier waarop ik mensen begeleid. Ik sport drie kwartier met de mensen in de studio, ze krijgen een fitness-set mee naar huis en maken gebruik van een speciale voedings-app. Ik begeleid de mensen ook op mindset, want die is enorm belangrijk. Veel mensen willen wel, maar missen de drive.”

Volgens Sibrandi beweegt een groot deel van de mensen nog steeds te weinig, door corona is dat er volgens Sibrandi niet beter op geworden, mede doordat sportscholen moesten sluiten. Weinig beweging leidt tot verschillende klachten, zoals aan de rug, nek of schouders, maar ook leidt het tot vermoeidheid, hoge- of lage bloeddruk of gewichtsproblemen. Te zwaar of zelfs juist te licht.

Openingsdeal

Vanaf zaterdag kunnen mensen naar de Oeverlandenweg 2 in Meppel om samen met Martin Sibrandi een heel plan op te stellen. Als openingsdeal staat de mensen een intake en fitheidscheck te wachten, een 60 pagina’s tellend receptenboek en een persoonlijke trainingssessie op maat en een smallgroup training. „We geven hier 100% garantie, als je niet slaagt, trainen we nog even door.” In principe zijn het 1-op-1 trainingen, maar er bestaan ook mogelijkheden om in kleine groepen te worden begeleid. En zware fitnessapparaten hoeven de mensen niet te verwachten. „Daar ben ik niet van, ik heb wat dat betreft andere hulpmiddelen.”

Info: www.personalfitnessnederland.nl De opening is zaterdag 10 juli van 11.00 uur tot 16.00 uur

Het bericht Fit in Meppel met een personal trainer-coach bij Personal Fitness Nederland verscheen eerst op Meppel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor De Café La Porte Nieuwsbrief!